Saturday, March 21, 2009

hihihi..

Posted by aliaa at 00:41
ok.. skang aku dah tau nak update pasal pe.. hehe..


emh.. ari ni dah 20 tahun.. hoooreeyyyy..!!! *standing ovation*


semalam, family call.. pergh.. sedih2.. bile cakap ngan adik2 lagi la sedih.. ayah dah pos besday card.. so, tunggu je la kad tu sampai medan.. "encik posmen, tolong make sure kad tu smpai kat tangan saya.."


then, my housemate (KAK emma, KAK keyna, KAK amy n KAK wawa) + najmuddin wat suprise.. yeay.. dapat kek + hadiah.. thanx.. luv u all.. mmmuahhhh..


ni kek yang dorang kasi.. kek bread talk.. luv it.. thanx.. owh, ade mksud "mirah wonderpot" tu.. hehe..^^



from KAKAK2..^^



ni kad besday yang KAKAK2 kasi.. unik la kad ni.. i like..!! emh, ade la rupe cam pasport.. kalo ilang pasport ke, tunjuk je kad ni.. insyaALLAH lepas kat imigration..



najmuddin pun de kasi sumting.. wee~.. thanx so much..





petang tadi, kawan2 wat suprise lak kat pizza.. haha.. kawan2 aku bajet aku nak nangis terharu la tu.. kalo last year, memang aku nangis terharu.. this year, tak kan nangis ok.. aku dah matured.. takleh nangis2 ni.. hihihi (gelak setan malu2).. thanx sangat2.. nuyu, ida, ana, aja, khir, dzul, lokman, mya, nadia, adie, along, latep, keen, ika, diba, shima, syiha.. mmmuahhh.. sayang korang..



kek from kawan2.. hehe.. bread talk lagi.. yeay..!! kaya bread talk ari ni..



from my frens..






muka2 lapar..




and to my kawan2 kat malaysia, bajeng, faris, pejo, acab, shafiza, stim, waeda and sape2 yang wish kat facebook, thanx.. huhu.. mmmuaxx..


thanx gak for pakcik2, makcik and kazen2 aku.. mmmmuahhh..!!


eyh, asyik mmmuahhh2 je..



emh, azam aku bile dah masuk 20 nih :

1. jadi lebih matured..
2. jadi lebih matang..
3. jadi lebih dewasa..






p/s : sape2 yang blanje aku piza tu, thanx.. hehe~

6 comments:

queue on March 21, 2009 at 7:42 PM said...

weh budop kcik...
gni r mu...makan kek breadtalk tk ajk aku...
dah wink2 bg mnder ke mu??
bakpe dop expose kt blog gop?
( cube utk busybody sperti biase )
hahahaha.....
gane2 pon...epi bday la skali lg..
org2 yg lahir dibulan 3 nih mmg cumil2 n disayangi..hahaha...
=)

BuRN on March 21, 2009 at 7:52 PM said...

hahha...
ala qurot...
mu pun sm gak...
mkn kek xajk ktorg suma... haha

tah cik mirah...
u noe who bg ap??
ak pun nk busybody gak...

k h a i r i y a h on March 22, 2009 at 12:31 PM said...

wah.. dabel cake for the day! abes prot kao nnt. huhu.

xde adiahla mek. ckp la adiah diberi kepade rakan2 kao itu. sungguh byk! heee~

azam kamo itu mcm lebih kurang je.. huhu

zarf_iera on March 23, 2009 at 10:47 PM said...

prghh..owg len 21 dh wei.
mu bru 20.toksah blagak r wei.hahaha..

aliaa on April 7, 2009 at 12:27 AM said...

queue n burn ---> haha.. bz body giler korg.. secret la weyh.. wink2..

khay ---> hehe.. sy akan melaksanakan azam trsebut wlaopon lbh kurg je..

aliaa on April 7, 2009 at 12:28 AM said...

ala zarf..
jeles ar 2 aku still nmpk muda n berseri2..^^

Saturday, March 21, 2009

hihihi..


ok.. skang aku dah tau nak update pasal pe.. hehe..


emh.. ari ni dah 20 tahun.. hoooreeyyyy..!!! *standing ovation*


semalam, family call.. pergh.. sedih2.. bile cakap ngan adik2 lagi la sedih.. ayah dah pos besday card.. so, tunggu je la kad tu sampai medan.. "encik posmen, tolong make sure kad tu smpai kat tangan saya.."


then, my housemate (KAK emma, KAK keyna, KAK amy n KAK wawa) + najmuddin wat suprise.. yeay.. dapat kek + hadiah.. thanx.. luv u all.. mmmuahhhh..


ni kek yang dorang kasi.. kek bread talk.. luv it.. thanx.. owh, ade mksud "mirah wonderpot" tu.. hehe..^^



from KAKAK2..^^



ni kad besday yang KAKAK2 kasi.. unik la kad ni.. i like..!! emh, ade la rupe cam pasport.. kalo ilang pasport ke, tunjuk je kad ni.. insyaALLAH lepas kat imigration..



najmuddin pun de kasi sumting.. wee~.. thanx so much..





petang tadi, kawan2 wat suprise lak kat pizza.. haha.. kawan2 aku bajet aku nak nangis terharu la tu.. kalo last year, memang aku nangis terharu.. this year, tak kan nangis ok.. aku dah matured.. takleh nangis2 ni.. hihihi (gelak setan malu2).. thanx sangat2.. nuyu, ida, ana, aja, khir, dzul, lokman, mya, nadia, adie, along, latep, keen, ika, diba, shima, syiha.. mmmuahhh.. sayang korang..



kek from kawan2.. hehe.. bread talk lagi.. yeay..!! kaya bread talk ari ni..



from my frens..






muka2 lapar..




and to my kawan2 kat malaysia, bajeng, faris, pejo, acab, shafiza, stim, waeda and sape2 yang wish kat facebook, thanx.. huhu.. mmmuaxx..


thanx gak for pakcik2, makcik and kazen2 aku.. mmmmuahhh..!!


eyh, asyik mmmuahhh2 je..



emh, azam aku bile dah masuk 20 nih :

1. jadi lebih matured..
2. jadi lebih matang..
3. jadi lebih dewasa..






p/s : sape2 yang blanje aku piza tu, thanx.. hehe~

6 ngokngek.. on "hihihi.."

queue on March 21, 2009 at 7:42 PM said...

weh budop kcik...
gni r mu...makan kek breadtalk tk ajk aku...
dah wink2 bg mnder ke mu??
bakpe dop expose kt blog gop?
( cube utk busybody sperti biase )
hahahaha.....
gane2 pon...epi bday la skali lg..
org2 yg lahir dibulan 3 nih mmg cumil2 n disayangi..hahaha...
=)

BuRN on March 21, 2009 at 7:52 PM said...

hahha...
ala qurot...
mu pun sm gak...
mkn kek xajk ktorg suma... haha

tah cik mirah...
u noe who bg ap??
ak pun nk busybody gak...

k h a i r i y a h on March 22, 2009 at 12:31 PM said...

wah.. dabel cake for the day! abes prot kao nnt. huhu.

xde adiahla mek. ckp la adiah diberi kepade rakan2 kao itu. sungguh byk! heee~

azam kamo itu mcm lebih kurang je.. huhu

zarf_iera on March 23, 2009 at 10:47 PM said...

prghh..owg len 21 dh wei.
mu bru 20.toksah blagak r wei.hahaha..

aliaa on April 7, 2009 at 12:27 AM said...

queue n burn ---> haha.. bz body giler korg.. secret la weyh.. wink2..

khay ---> hehe.. sy akan melaksanakan azam trsebut wlaopon lbh kurg je..

aliaa on April 7, 2009 at 12:28 AM said...

ala zarf..
jeles ar 2 aku still nmpk muda n berseri2..^^

 

i'm not a loser Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare