Tuesday, November 04, 2008

ngee~

Posted by aliaa at 00:34
waahaa.. sgt seronok.. kononnye mule2 tak nak ikot la trip 2.. last2, aku decide nk pegi gk..
aku decide 2 jam before brtolak.. dlm mse 2 jam tu la aku packing, iron, siapkan tutorial, mndi n so on..

why i decide 2 go..?? hnya aku je yg tau.. seyes.. x nyesal lgsg aku pegi trip nih.. haha..

ktorg tdo kt ape ntah nme tmpt tu.. rsenye cm tmpt ntuk org drug addict.. haha.. ape aku kisah..?? blk die sgt mewah ntuk org drug addict.. dh la sejuk.. waa.. mmg cool gile..

mknn yg die sedia pn best2.. kuih2, BBQ, durian, jagung bakar, KFC,nasi goreng.. 2 sume yg die sedia.. aku x kuarkn duit lgsg ntuk mknn.. bahagia2..


ni tyme mkn durian.. pdhl sume dh knyg.. sumbat je la kn..^^





tmpt tggl ktorg tu dkt ngn hillpark.. so, mlm tu, ktorg kuar g jln2 kt hillpark.. hillpark dh ttp mlm2, so, ktorg snap pic je la.. ngee~ sgt sejuk dan tenang..




dkt ngn kwsn hillpark.. dpn kfc kot rsenye..
(ida, me, nuyu, dzul, azim, khir)






selak menyelak rumput..^^
(signboard kt blkg tu mngesahkan lg tmpt tggl ktorg tu ntuk org drug addict).. hehe..=)






dorg pksa2 aku snap pic dorg melompat2 ngn kamera aku yg suci ni.. haha.. pdn muka.. last2 kantoi perut daniel buncit.. wahha.. puas ati aku.. selama ni ko pggl2 aku gemok kn.. yoshhhaa.. daniel buncit..
(daniel, adie, salman, azim, dzul)





pastu esok pagi nya, leh pilih.. either nk g hillpark or mndi air panas.. aku, ida, ana, nuyu, kak nat, aja, kak zu n her hubby pilih g hillpark.. g hillpark pagi2 mmg best.. tak rmai org pn.. takyah que pn.. leh men trus..

mule2 g men roller coaster.. ktorg manusia 1st men roler coster ari tu.. dh mmg tak rmai org lgsg.. sronok2..\(^_^)/




aku dok ngn nuyu kt 2nd seat.. ida dok ngn spe ntah..
(nama game : gelegar)




aku tak mnjerit tyme nek roler coster ni.. sbbnye cm takde mnde2 yg tensen pn ntuk aku jerit2.. (aku hnya mnjerit bile aku tensen..^^).. hehe.. tugas aku hanyalah mngejek2 nuyu sbb die mnjerit2.. haha.. safety mmg tak bgs pn.. takde belt pn.. just pkai penyendal tu.. penyendal tu pn xde pape kunci magnet.. pndai2 la ktorg pegang sndiri penyendal besi tu..





best hug maskot ni.. sbb die sgt besar.. *hug*



men mnde ni mmg best.. sejuk je.. best tyme die pusing tggi2.. tgk la.. bnyk je seat kosong.. tak rmai org lgsg.. yg men mnde ni sume dak2 yg g trip tu.. thanx 2 ana, aja n kak nat yg snap pic ni..
(ida, me, nuyu).. yg xde dlm gmba : hani, mira, syiha, shima..
(nama game : puting beliung)
aku dh buhsan gelak2kan nama game kt hillpark ni..^^




pastu, ktorg g brastagi lak.. haha.. best2.. aku tmnkan ida nek kuda.. nme kuda tu Lena.. teka spe yg plg bnyk mmborong..?? mstila nuyu kn.. ngee~ aku just beli cactus, short n beg je..

bnyk g gmba nk kne collect dr dorg.. from camera nuyu, kak nat, kak zu, latep, lokman.. yosshha.. kali ni aku rse rajin nk bwk camera.. seb bek aku bwk.. sbb bnyk gile port best nk amek gmba..

ktorg mmg bergmbar sakan.. brbaloi giler sbb just byr Rp 50000 je.. lagi2 bile aku dpt tau ex-brimob tak g men pn futsal.. naseb baek la aku pegi trip ni kn.. hehe..^^



p/s : puas ati + penat brgambar..^^

2 comments:

sakinah on November 5, 2008 at 12:48 PM said...

Haaaa...kan tak rugi keen suh aliaa pegi aritu! hahaha. Tu la, orang cakap trip best + murah, xnak cayer.

Memang sronok! Tapi, disebabkan tentative tak brapa clear sangat, terasa macam ada kekurangan sket la dan terpecah belah. Tak kompak sangat.

Dalam blog keen pun dah ada entry pasal benda ni. Tapi, tak cerita byk la. Gambar je banyak. Hoho.

Bila Latep dah jadik cameraman, jgn heran bila tengok gambar2 kat blog kin byk gambar kin aje. HAHA.

Harap-harap ada lagi trip macam ni next time...

::aliaa:: on November 5, 2008 at 10:43 PM said...

haha..
thanx 4 keen yg tlg byrkan dlu ntuk aliaa..
x rugi alia pegi..
eyh, bru alia prasan ade bdk yg comel tyme trip 2..
ngee~

Tuesday, November 04, 2008

ngee~


waahaa.. sgt seronok.. kononnye mule2 tak nak ikot la trip 2.. last2, aku decide nk pegi gk..
aku decide 2 jam before brtolak.. dlm mse 2 jam tu la aku packing, iron, siapkan tutorial, mndi n so on..

why i decide 2 go..?? hnya aku je yg tau.. seyes.. x nyesal lgsg aku pegi trip nih.. haha..

ktorg tdo kt ape ntah nme tmpt tu.. rsenye cm tmpt ntuk org drug addict.. haha.. ape aku kisah..?? blk die sgt mewah ntuk org drug addict.. dh la sejuk.. waa.. mmg cool gile..

mknn yg die sedia pn best2.. kuih2, BBQ, durian, jagung bakar, KFC,nasi goreng.. 2 sume yg die sedia.. aku x kuarkn duit lgsg ntuk mknn.. bahagia2..


ni tyme mkn durian.. pdhl sume dh knyg.. sumbat je la kn..^^





tmpt tggl ktorg tu dkt ngn hillpark.. so, mlm tu, ktorg kuar g jln2 kt hillpark.. hillpark dh ttp mlm2, so, ktorg snap pic je la.. ngee~ sgt sejuk dan tenang..




dkt ngn kwsn hillpark.. dpn kfc kot rsenye..
(ida, me, nuyu, dzul, azim, khir)






selak menyelak rumput..^^
(signboard kt blkg tu mngesahkan lg tmpt tggl ktorg tu ntuk org drug addict).. hehe..=)






dorg pksa2 aku snap pic dorg melompat2 ngn kamera aku yg suci ni.. haha.. pdn muka.. last2 kantoi perut daniel buncit.. wahha.. puas ati aku.. selama ni ko pggl2 aku gemok kn.. yoshhhaa.. daniel buncit..
(daniel, adie, salman, azim, dzul)





pastu esok pagi nya, leh pilih.. either nk g hillpark or mndi air panas.. aku, ida, ana, nuyu, kak nat, aja, kak zu n her hubby pilih g hillpark.. g hillpark pagi2 mmg best.. tak rmai org pn.. takyah que pn.. leh men trus..

mule2 g men roller coaster.. ktorg manusia 1st men roler coster ari tu.. dh mmg tak rmai org lgsg.. sronok2..\(^_^)/




aku dok ngn nuyu kt 2nd seat.. ida dok ngn spe ntah..
(nama game : gelegar)




aku tak mnjerit tyme nek roler coster ni.. sbbnye cm takde mnde2 yg tensen pn ntuk aku jerit2.. (aku hnya mnjerit bile aku tensen..^^).. hehe.. tugas aku hanyalah mngejek2 nuyu sbb die mnjerit2.. haha.. safety mmg tak bgs pn.. takde belt pn.. just pkai penyendal tu.. penyendal tu pn xde pape kunci magnet.. pndai2 la ktorg pegang sndiri penyendal besi tu..





best hug maskot ni.. sbb die sgt besar.. *hug*



men mnde ni mmg best.. sejuk je.. best tyme die pusing tggi2.. tgk la.. bnyk je seat kosong.. tak rmai org lgsg.. yg men mnde ni sume dak2 yg g trip tu.. thanx 2 ana, aja n kak nat yg snap pic ni..
(ida, me, nuyu).. yg xde dlm gmba : hani, mira, syiha, shima..
(nama game : puting beliung)
aku dh buhsan gelak2kan nama game kt hillpark ni..^^




pastu, ktorg g brastagi lak.. haha.. best2.. aku tmnkan ida nek kuda.. nme kuda tu Lena.. teka spe yg plg bnyk mmborong..?? mstila nuyu kn.. ngee~ aku just beli cactus, short n beg je..

bnyk g gmba nk kne collect dr dorg.. from camera nuyu, kak nat, kak zu, latep, lokman.. yosshha.. kali ni aku rse rajin nk bwk camera.. seb bek aku bwk.. sbb bnyk gile port best nk amek gmba..

ktorg mmg bergmbar sakan.. brbaloi giler sbb just byr Rp 50000 je.. lagi2 bile aku dpt tau ex-brimob tak g men pn futsal.. naseb baek la aku pegi trip ni kn.. hehe..^^



p/s : puas ati + penat brgambar..^^

2 ngokngek.. on "ngee~"

sakinah on November 5, 2008 at 12:48 PM said...

Haaaa...kan tak rugi keen suh aliaa pegi aritu! hahaha. Tu la, orang cakap trip best + murah, xnak cayer.

Memang sronok! Tapi, disebabkan tentative tak brapa clear sangat, terasa macam ada kekurangan sket la dan terpecah belah. Tak kompak sangat.

Dalam blog keen pun dah ada entry pasal benda ni. Tapi, tak cerita byk la. Gambar je banyak. Hoho.

Bila Latep dah jadik cameraman, jgn heran bila tengok gambar2 kat blog kin byk gambar kin aje. HAHA.

Harap-harap ada lagi trip macam ni next time...

::aliaa:: on November 5, 2008 at 10:43 PM said...

haha..
thanx 4 keen yg tlg byrkan dlu ntuk aliaa..
x rugi alia pegi..
eyh, bru alia prasan ade bdk yg comel tyme trip 2..
ngee~

 

i'm not a loser Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare