Thursday, October 30, 2008

nk pegi ke tak..??

Posted by aliaa at 18:59
emh, ari sbtu-ahad ni ade trip g brastagi.. bayar Rp 50000 je.. huhu.. just byr Rp 50000 ntuk bilik, transport n BBQ.. (leh cye ke..??).. sbb cm murah sgt je..

hehe.. and aku cm bese la.. xtau nk pegi ke tak.. kwn2 aku sume pn nk g.. and dorg pujuk2 soh pegi..

aku ckp la xnk pegi.. alasannye : xde duit.. haha.. tp keen ckp die nk tlg byrkan ntuk aku dlu.. so, die dh ltkkan nme aku dlm list n dh byrkan ntuk aku.. ngee~

but, aku sndiri xtau nk pegi ke x.. emh, ntah.. kalo pegi cm best gk.. sbb dorg nk pegi hillpark.. (aliaa, bru je pegi hillpark last month kn..??).. hehe^^

tp kalo pegi cm letih je.. sbb ari ahad je la mse cti n nk rehat2 kt umah.. emh, lgpun cm nk g men futsal ngn ex-brimob.. latep kte "futsal bile2 pn leh maen".. ye, latep sdg mmujuk kwn2 die ntuk pegi trip tu.. haha.. buat la ayt best cmne pn.. aku x termakan la ngn ayt mu..

ntah.. ntah.. ntah.. x reti nk buat pilihan.. (cam ni ke ciri2 doctor..?? maybe patient aku dh mati smntara aku nk wt pilihan either nk bg treatment A or treatment B kt die)..

nuyu, ana n ida slalu kate aku ni ckp cm k****g.. haha.. xdpt ditulis ayt 2 kt sni.. nnti ade yg kte aku racist.. (kne jge ati dak2 indian)..^^

dan aku cm bese la.. wait n see.. trip tu hari sabtu kol 4 ptg.. so, kne tgk cne mood aku ari sbtu dlu.. bru la aku dpt decide nk pegi ke x..?? okeyh..



p/s : thinking..

2 comments:

najmi (^-^) on October 30, 2008 at 10:37 PM said...

em..g tu molek a..ujan2 nh..jln bkn elok sgt pn..k

::aliaa:: on November 1, 2008 at 12:37 AM said...

emh..
xtau lg nk g ke dop..
hehe..

Thursday, October 30, 2008

nk pegi ke tak..??


emh, ari sbtu-ahad ni ade trip g brastagi.. bayar Rp 50000 je.. huhu.. just byr Rp 50000 ntuk bilik, transport n BBQ.. (leh cye ke..??).. sbb cm murah sgt je..

hehe.. and aku cm bese la.. xtau nk pegi ke tak.. kwn2 aku sume pn nk g.. and dorg pujuk2 soh pegi..

aku ckp la xnk pegi.. alasannye : xde duit.. haha.. tp keen ckp die nk tlg byrkan ntuk aku dlu.. so, die dh ltkkan nme aku dlm list n dh byrkan ntuk aku.. ngee~

but, aku sndiri xtau nk pegi ke x.. emh, ntah.. kalo pegi cm best gk.. sbb dorg nk pegi hillpark.. (aliaa, bru je pegi hillpark last month kn..??).. hehe^^

tp kalo pegi cm letih je.. sbb ari ahad je la mse cti n nk rehat2 kt umah.. emh, lgpun cm nk g men futsal ngn ex-brimob.. latep kte "futsal bile2 pn leh maen".. ye, latep sdg mmujuk kwn2 die ntuk pegi trip tu.. haha.. buat la ayt best cmne pn.. aku x termakan la ngn ayt mu..

ntah.. ntah.. ntah.. x reti nk buat pilihan.. (cam ni ke ciri2 doctor..?? maybe patient aku dh mati smntara aku nk wt pilihan either nk bg treatment A or treatment B kt die)..

nuyu, ana n ida slalu kate aku ni ckp cm k****g.. haha.. xdpt ditulis ayt 2 kt sni.. nnti ade yg kte aku racist.. (kne jge ati dak2 indian)..^^

dan aku cm bese la.. wait n see.. trip tu hari sabtu kol 4 ptg.. so, kne tgk cne mood aku ari sbtu dlu.. bru la aku dpt decide nk pegi ke x..?? okeyh..



p/s : thinking..

2 ngokngek.. on "nk pegi ke tak..??"

najmi (^-^) on October 30, 2008 at 10:37 PM said...

em..g tu molek a..ujan2 nh..jln bkn elok sgt pn..k

::aliaa:: on November 1, 2008 at 12:37 AM said...

emh..
xtau lg nk g ke dop..
hehe..

 

i'm not a loser Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare