Sunday, September 06, 2009

destinasi terakhir 4..

Posted by aliaa at 17:11

dah abes exam.. hoorey..!! semangat nak pegi tengok muvie.. bukan sebarang muvie ok.. final destination 4 (FD4).. aku memang fanatik final destination..

kitorang suruh aja n hani beli tiket.. full.. dapat yang midnyte.. pukul 11.50 pm.. bantai je la kan.. lagipun dah abes exam.. takpe balik umah lambat sket pun.. aja beli 15 tiket.. iye.. kitorang tengok muvie secara berjemaah.. 15 org.. <--- kan bagus kalo 15 orang ni semayang berjemaah sama2.. lama gak la lepak kat sun plaza semata2 nak tunggu muvie pukul 2350.. patutnya latep kena bawak uno.. takde la bosan sgt..

haha.. mimie konon2 nak cover senyum la tu..

nuyu bajet.. haha..

hah.. hisap la rokok tu sampai ke anak cucu..

nuyu snap pic ni dengan perasaan yang tak ikhlas..

buktinya adalah.................... seperti yang dinyatakan dalam gambar seterusnya..

 nuyu letak tangan dia kat fokus kamera tu.. konon2nya macam nak buat jari dia tengah korek lubang hidung aku la tu.. dah la tak jadi.. (nuyu, jari u macam giant la.. mana muat nak masuk dalam lubang hidung i yang kecil mulus ni..)

aku kot yang paling excited nak tengok cite ni.. sampai kena marah ngan khir sebab kaco dia maen game.. and dia kalah game tu.. haha.. dah la khir.. ko memang tak pandai maen pun..

tapi yang tak bestnya, ada 2 orang yang tak dapat datang.. so, tinggal 13 orang je la..

emh, my comment bout final destination 4.. FD 4 tak la segempak and seseram final destination 2.. FD 2 lg best la, mmbuatkan aku seram sejuk.. nak pegi toilet pun kene kejutkan roomate aku.. nak suruh dia temankan.. aku pun tak tau kenape.. padahal FD bukannya cerita  hantu pn.. 

sekian sahaja ulasan saya..

sekian, terima kasih..

 

5 comments:

ain_dira on September 6, 2009 at 8:58 PM said...

13 org sekali pegi tgk movie... havoc la.lagi havoc 13 org tu wat qiamulail tros mlm tu jugak..hehehe

zarf_iera on September 6, 2009 at 9:02 PM said...

oi minah! owg mmlm g trwikh! ko g joli lak.hahaha...
btw,ko taw x psal trip g pangkor 2? gathering dak2 serting.ko g?

aliaa on September 6, 2009 at 11:01 PM said...

ain, ktorg dh qiamulail.. pas abes muvie, buat trus.. hehe..

aliaa on September 6, 2009 at 11:02 PM said...

zarf.. aku tau psl tu.. kalo aku smpat blk, aku mmg nk g gk pangkor.. gathering dak2 serting tu.. hehe.. aku dh vote date yg num 3.. ko nk g x..??

k h a y on September 6, 2009 at 11:24 PM said...

hoih2 gile ar kao qada' tgk cite ke ape? mentang2 abes exam. hehe.

aku pon nk tgk FD. cite seram wajib utk dilihat. ngehehe.. =)

x blk msia ke?

Sunday, September 06, 2009

destinasi terakhir 4..


dah abes exam.. hoorey..!! semangat nak pegi tengok muvie.. bukan sebarang muvie ok.. final destination 4 (FD4).. aku memang fanatik final destination..

kitorang suruh aja n hani beli tiket.. full.. dapat yang midnyte.. pukul 11.50 pm.. bantai je la kan.. lagipun dah abes exam.. takpe balik umah lambat sket pun.. aja beli 15 tiket.. iye.. kitorang tengok muvie secara berjemaah.. 15 org.. <--- kan bagus kalo 15 orang ni semayang berjemaah sama2.. lama gak la lepak kat sun plaza semata2 nak tunggu muvie pukul 2350.. patutnya latep kena bawak uno.. takde la bosan sgt..

haha.. mimie konon2 nak cover senyum la tu..

nuyu bajet.. haha..

hah.. hisap la rokok tu sampai ke anak cucu..

nuyu snap pic ni dengan perasaan yang tak ikhlas..

buktinya adalah.................... seperti yang dinyatakan dalam gambar seterusnya..

 nuyu letak tangan dia kat fokus kamera tu.. konon2nya macam nak buat jari dia tengah korek lubang hidung aku la tu.. dah la tak jadi.. (nuyu, jari u macam giant la.. mana muat nak masuk dalam lubang hidung i yang kecil mulus ni..)

aku kot yang paling excited nak tengok cite ni.. sampai kena marah ngan khir sebab kaco dia maen game.. and dia kalah game tu.. haha.. dah la khir.. ko memang tak pandai maen pun..

tapi yang tak bestnya, ada 2 orang yang tak dapat datang.. so, tinggal 13 orang je la..

emh, my comment bout final destination 4.. FD 4 tak la segempak and seseram final destination 2.. FD 2 lg best la, mmbuatkan aku seram sejuk.. nak pegi toilet pun kene kejutkan roomate aku.. nak suruh dia temankan.. aku pun tak tau kenape.. padahal FD bukannya cerita  hantu pn.. 

sekian sahaja ulasan saya..

sekian, terima kasih..

 

5 ngokngek.. on "destinasi terakhir 4.."

ain_dira on September 6, 2009 at 8:58 PM said...

13 org sekali pegi tgk movie... havoc la.lagi havoc 13 org tu wat qiamulail tros mlm tu jugak..hehehe

zarf_iera on September 6, 2009 at 9:02 PM said...

oi minah! owg mmlm g trwikh! ko g joli lak.hahaha...
btw,ko taw x psal trip g pangkor 2? gathering dak2 serting.ko g?

aliaa on September 6, 2009 at 11:01 PM said...

ain, ktorg dh qiamulail.. pas abes muvie, buat trus.. hehe..

aliaa on September 6, 2009 at 11:02 PM said...

zarf.. aku tau psl tu.. kalo aku smpat blk, aku mmg nk g gk pangkor.. gathering dak2 serting tu.. hehe.. aku dh vote date yg num 3.. ko nk g x..??

k h a y on September 6, 2009 at 11:24 PM said...

hoih2 gile ar kao qada' tgk cite ke ape? mentang2 abes exam. hehe.

aku pon nk tgk FD. cite seram wajib utk dilihat. ngehehe.. =)

x blk msia ke?

 

i'm not a loser Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare